Persoonlijk contact

  Zowel standhuur als -koop

   Meer dan 15 jaar ervaring

Over ons

Jansma Bouwbedrijf is een familiebedrijf, opgericht in 1986. Onze passie voor goed en degelijk bouwen is al generaties onveranderd gebleven. Wanneer u op zoek gaat naar een bouwbedrijf zijn er allerlei aspecten van belang, zoals kwaliteit, betrouwbaarheid, prijs, vakmanschap en expertise. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk gekwalificeerde en gemotiveerde professionals. Elke klant heeft andere wensen. Met onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe we uw wensen werkelijkheid kunnen maken. U kunt alle bouwkundige werkzaamheden aan ons overlaten. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, van het fundament tot het schilderwerk, elektrotechniek, plafonds, wanden en vloeren.

Het Jansma klusteam

Mark

Mark werkt sinds 2014 in ons team. Hij is een echte teamplayer en kan met iedereen samenwerken. Hij blijft altijd rustig en zoekt constant naar de juiste oplossing. Mark is een all-round timmerman, zowel voor de nieuwbouw als clompexe verbouwingen.

Thomas

Thomas werkt zo’n zes jaar voor Jansma Bouwbedrijf en voert metselwerk in de breedste zin van het woord uit: metselen, tegelen, voegen, straatwerk en stucwerk. Hij draait zijn hand er niet meer voor om. De afwisseling is groot, geen dag is hetzelfde. Met plezier begint hij de dag, er gebeurt altijd wel iets waar je met een glimlach op terugkijkt.

Frank

Bij restauratie van oude panden wil je zaken weer in de oude luister herstellen, terwijl de materialen van toen niet meer voorhanden zijn. Dat vergt denkwerk en materialenkennis. Elk project is weer anders en opnieuw een uitdaging. Frank werkt zo’n zeven jaar voor het bedrijf en verveelt zich geen dag. Het werk is leuk en uitdagend en geeft veel voldoening.

Vrijblijvend advies of kennismaken?

Heeft u vragen of wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies betreffende de mogelijkheden voor uw nieuwbouw of verbouw project.

Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op  

Na het versturen nemen wij binnen 3 dagen contact met u op