Tip

Deze doekframes zijn ook verkrijgbaar in een geluidsabsorberende variant. Achter het geprinte doek zit dan een akoestisch absorberend paneel verwerkt. Ideaal om hinderlijke galmen en reflecties van geluid in een ruimte te verminderen

Doekframes

Een doekframe aan de wand van uw kantoor is niet alleen een mooie eyecatcher, maar ook een hele slimme en makkelijke oplossing.
Het doekframe bestaat uit een stevig randloze aluminium profiel waar een luxe satijnmatte decodoek rondom ingespannen wordt, hierdoor krijg je een mooie strakke uitstraling. Geef uw kantoor weer een mooie representatieve uitstraling waardoor het weer een prettige ruimte wordt om in te verblijven.

Het doek kan makkelijk vervangen worden door een nieuwe visual.

De Doekframes zijn leverbaar in vele maten (ook op maat gemaakt) als frames voor aan de muur, hangende frames (voor plafond) of vrijstaande frames (als banner of beurswand).

Slim en snel:

Onze producten worden kant en klaar aangeleverd en zijn in een handomdraai geplaatst door onze monteurs. Uw business gaat gewoon door.

  • Geen ingrijpende verbouwingen
  • Uw business gaat door tijdens plaatsing
  • Lage montagekosten
  • Het doek kan makkelijk vervangen worden door een nieuwe visual.

   Persoonlijk contact

  Zowel standhuur als -koop

   Meer dan 15 jaar ervaring

Neem contact op 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u zich nog aan het oriënteren, maar u heeft nog vragen over een van onze diensten, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook direct bellen op

050-5029184

Of bel/app naar:

06-15097987