Koffie?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
  WhatsApp ons!

 

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
  WhatsApp ons!

 

Pop-up

Bij een beurs

Bij een beurs draait het om opvallen en een professionele indruk. Met de mobiele beursstand en presentatiewanden van Smits Expo weet je zeker dat niemand je voorbij loopt! Kies voor de premium kwaliteit van Spennare. Of….. past ons eigen merk voorzien van Smits Expo label beter bij jou! De combinatie van het hoogwaardige frame en de perfecte printbanen maken dit een uniek product.

Ideaal voor wanneer u binnenkort deelneemt aan een beurs, een product wilt promoten, of een presentatie gaat geven op een congres. Met onze presentatiewand bent u er zeker van dat de boodschap overkomt! In een showroom, winkel of museum, of op een beurs, congres of ander evenement. De combinatie van een hoogwaardige frame en de perfect geprinte visuals maken dit een perfecte combinatie!

Pixlip Go

Pixlip Go, de eerste mobiele LEDbox geheel van kunststof, binnen 5 minuten op te zetten zonder gereedschap! Een eyecatcher van formaat! Informeer naar de mogelijkheden!

Presentatiewanden/ Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Roll up banner

Wie uw doelgroep ook is wij helpen u graag met een professionele beursstand die indruk maakt, wij kiezen voor slimme oplossingen en hanteren een strak projectmanagement waarbij we u alle zorg uit handen nemen.

Beursmeubilair

Beursbalies

Brochure houders

Outdoor

Opvouwbare vitrine

   Persoonlijk contact

  Zowel standhuur als -koop

   Meer dan 15 jaar ervaring

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u zich nog aan het oriënteren, maar u heeft nog vragen over een van onze diensten, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook direct bellen op

050-5029184

Of bel/app naar:

06-15097987