Koffie?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
  WhatsApp ons!

 

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.
  WhatsApp ons!

 

Events

Val op met de Modulbox!

Het draait allemaal om tijd te besparen, en dus geld! mo systeme heeft een product ontwikkeld dat aan bovenstaande aspecten voldoet. De modulbox is de perfecte oplossing voor een marketing bureau en haar klanten. Waarom vraagt u zich af? Onze klanten huren de modulbox aangezien de modulbox sneller, veelzijdiger en duurzamer is dan de bekende eventcontainer en roadshowtruck.

Modulbox

De modulbox is een plug and play systeem. Van tv studio, pop up store, dj booth, lounge of retailoplossing. U bepaalt hoe uw modulbox eruit komt te zien.

Bekijk het Product

Eventmaterialen

Beach Flags

Vlaggen stralen trots uit, een uitstraling die je graag hebt als bedrijf of vereniging. Een trotse uitstraling laat immers zien dat je ergens voor staat en dat je goed bent in wat je doet. Zet jouw bedrijf of vereniging in de spotlights en bedruk vlaggen met je eigen logo! Smits expo zorgt ervoor dat de vlaggen de professionele uitstraling krijgen die je verdient.

Voorbeeld

Event Tent

Bij een outdoor event is een mooie robuuste tent absoluut onmisbaar. Naast de bescherming die de tent biedt tegen de weersomstandigheden, is het ook nog eens een mooie eyecatcher. Zorg daarom dat je tenten opvallen door unieke bedrukking. Smits Expo zorgt er voor dat niemand jouw tenten voorbij loopt!

Voorbeeld

Bean Bag zitzak

Deze zitzakken kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Maak van jouw stand of event een ultieme relaxplek met deze Beanbag-zitzakken. Wil je deze ook nog laten bedrukken of wil je ze in felle kleuren? Smits Expo helpt je hierbij.

Voorbeeld

Voorbeeld beach vlaggen

Voorbeeld event tent

Voorbeeld Bean bag zitzak

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bent u zich nog aan het oriënteren, maar u heeft nog vragen over een van onze diensten, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ons ook direct bellen op

050-5029184

Of bel/app naar:

06-15097987